Om

Hej,

Jag heter Christian, född 1987 i de värmländska skogarna och bott i Stockholm 8 år.

Jag har tidigare jobbat som massage terapeut på Sturebadet, ett av de få 5-stjärniga spa anläggningarna här i Stockholm. Där jag under många år byggt upp en bra kundkrets. Där jag var väldigt omtyckt av klienter och kollegor, det är basen i min yrkeskarriär som massage terapeut.

I Oktober 2017 valde jag att gå vidare, och bestämde mig för att öppna upp ett eget företag, som jag valde att uppkalla efter mig och min farfar Ole Myhre där av C/O MYHRE.

Hur jag kom in på massage;

Jag jobbade inom Hotell- och restaurang, projektledning innan och ville göra något mer med min utveckling.

Mitt motto: ”Jag är inte bäst på något men bra på många olika saker, vilket också resulterar i att min verktygslåda gällande ett holistiskt synsätt är ganska bra.”

Jag har länge varit intresserad av träning och hälsa, vilket startade min idé i att man med något som är förebyggande av helheten i kroppen kan hjälpa så många i deras vardag.

Mina utbildningar;

▪️Cert. Medicinsk Massör

▪️Dip. Käkledsterapeut

▪️Dip. Gravidmassör

▪️Dip. Idrottsmassör

▪️Dip. Bambumassör

▪️Leg. Personlig Tränare

Jag tycker om att skapa relationer mellan olika människor och tycker om service yrket, så känner jag att ja kommit rätt då det är enskilda individer man jobbar med. Vilket resulterar i att du som klient alltid är en person och ska behandlas med respekt och acceptans.

Dags att investera i dig själv och din hälsa?

Massage är förebyggande, och hjälper dig att motverka stress, stelhet och ångest m.m.

Välkommen till mig, hos C/O MYHRE Massage och Friskvård,

Tillsammans skräddarsyr vi din behandling du behöver.