Behandlingar

Idrottsmassage

Djupmassage passar dig som vill ha en mer djupgående och kraftfull massage. Den minskar muskelspänningar i kroppen och lindrar smärta i axlar, rygg och nacke. Här får du en garanterad effekt i behandlingen och ett par dagar efteråt har du fått ny energi och bättre rörlighet i leder och muskler. Ibland kan man känna en ”träningsvärk” i 1-2 dagar efter massagen vilket är en del i kroppens återhämtningsprocess.


Svensk klassisk massage

Avslappningsmassage är en klassisk svensk massage som genom ökad blod- och lymfcirkulation, sätter igång oxytocinbildnings process, sänker stressen i kroppen och gör dig mer avslappnad. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov!

Boka 60 min 800,00 kr
Boka 90 min 1195,00 kr


45 MINUTER RYGG, NACKE & AXLAR

Ge de traditionella problemområdena rygg, nacke, axlar och bröst lite extra omsorg.

Boka 45 min 695.00 kr


Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna. Spänningar i musklerna kan leda till smärta. Hos mig utförs behandlingen på en specialdesignad gravidkudde så att du enkelt kan ligga på mage och få en avslappnande skön massage. Jag tar hand om dig och tar till mig dina önskemål på bästa sätt.

Många upplever att de blir spända i ländryggen, axlarna åker ofta framåt då bysten blir tyngre och muskulaturen mellan skulderbladen blir spänd. Påfrestningar i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp.

Har du inga problem så är en avkopplande massage alltid välbehövligt.
Att bara ta en paus och ladda inför vad som komma skall.

Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 14.

Boka 60 min 895,00 kr


Bambu massage

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.Massageoljan som används har utrensande effekt och hjälper kroppen bli av med slagg och giftiga ämnen. Kombinationen av den utrensande oljan och den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.

Käkledsterapi

Spänningshuvudvärk kommer ofta från käke och nacke. Här vill vi jobba bort din huvudvärk och eventuell tinnitus. Många biter ihop och det ger problem i hela kroppen. Vi masserar nacken och går igenom alla käkens muskler, även inne i munnen. Du kommer att få tillbaka rörligheten i nacken och bli inte förvånad om även höfterna känns rörligare efter behandlingen.

Boka 60 min 995,00 kr


SKÄM BORT DIG SJÄLV, DELUXE

Känner du dig stressad, upp i varv eller bara vill skämma bort dig själv. Boka då in dig på denna Deluxe Behandlingen!

Ett varmt välkomnande under hela behandlingen.

Produkterna som används i denna behandling, är från Kerstin Florian.

PS: Under denna behandlingen vore det bra om man tagit bort sminket innan.